Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
subota, kolovoz 25, 2007
Kako mi uopće nije bila namjera, pisati nekakav dosadni povijesni blog ( koga to uopće zanima?) ali se kao i u životu često zaletim, tako sada za promjenu moram napisati nešto drugačije, toplije i bliskije meni, a da opet ne idem previše daleko, od teme.
Tako mogu napisat da mi je danas "Rijeka" dobro igrala, da je za sad nepobijeđena i da sam zadovoljna stanjem na tablici. Riječ je naravno o nogometu, malo čudno da o tome piše žena od 46 godina, ali svatko ima poneku manu, zar ne?
A nije ni to ništa čudno, moja mama još uvijek prati nogomet, još od '60 godina, i vjerujte mi da bi mogla nabrojat mnogo postava Rijeke i reprezentacije, od tih davnih dana do danas, kod nje je ta bolest počela u srednjoj kad ih je neki profesor u ekonomskoj Poduje dan nakon utakmice ispitivao tko je dao gol i u kojoj minuti, pa su bili prisiljeni bit na stadionu jer je televizija još uvijek bila luksuz, kod mene je valda počelo nasljedno...na žalost proteglo se i na još jednu genaraciju, i sin mi prati nogomet, tj bolje rečeno nogomet prati njega
 
Dobila sam i kritike da je jedino zanimljivo na mom blogu rečenica
"Koji sam ja kurac?"
Jer se to mnogi propitkuju, pa tako i ja, na žalost još uvijek ne znam odgovor

Tina, da li ti ova slika barem naliči na nešto, barem oblik kupole?
Teuta-Ika @ 22:33 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181740
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.