Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
petak, kolovoz 31, 2007

...ili kako ne treba raditi

U doba kad su "Brandovi" postali profesija, kada se reklama i brand masno plaćaju, kada se po Bosni pronalaze piramide, mi smo sve svoje brandove uspjeli upropastiti!
Pitajte bilo koga neka vam asocira što mu prvo padne napamet kada kažete "Rijeka". Iznenadit će te se, jer prvo šta će te čuti biti će muk i tek nakon toga dobiti će te stotine različitih odgovora. Uspjeli smo postati neprepoznatljivi!
Jedino prepoznatljivo, i mogli bi reći čak i brand, što se iste sekunde povezuje se Rijekom je ARMADA, ništa drugo. Dok jedno Visoko, imalo piramide ili ne već privlači turiste i poput svake medijske atrakcije koristi i nepostojeće piramide i aktualnost u medijima za svoju promociju, mi se eto i kad zaista pronađemo stara nalazište iz 4 stoljeća hvalimo kako će to izgradit urbani turizam, na starim zidinama gradimo parkiralište, ili gradimo nove stambene objekte tako da pokrijemo crkvu kojom bi se grad trebao ponosit. Brodara i brodogradilišta više odavno nemamo a ako su po nečemu i poznati to su skandali i makinacije. Torpedo je zaboravljen i prije njih, "cukarijera" - da li netko uopće zna što je to? "Hartera" ona još uvijek ima nekakve šanse, ako se nastavi barem sa koncertima u njoj.
Fali nam identitet, kojeg imamo, samo ga trebamo znati promovirati, treba nam jedno zvučno ime, logo, treba nam novi Riječki brand, nova galija i nanovo naziv  LIBURNIJA

Teuta-Ika @ 17:03 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181740
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.