Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
petak, svibanj 30, 2008
Za razliku od pustih ulica bez djece, one druge, namjenjene autima,krcate su.
I uvijek ista priča. došlo je ljeto, došle su gužve, a radovi u punom zamahu.
Riječka zaobilaznica (jedan dio) naravno da nije gotova, iako je trebala bit završena do marta 2008.
Dio prometnica u zapadnom dajelu grada, (u samom gradu) takoder nije završena. Ne znam kakva je situacija u Opatiji, ali znam jedno - isprika uvijek ista; Vremenski uvjeti!
Naime kažu stručnjaci da je radi hladnoće bilo nemoguće završiti na vrijeme...sad je pak prevruće?
Pa na kakvom mi to djelu zemaljske kugle živimo kada nam vrijeme nikada ne odgovara? U skandinaviji grade i u sred zime - njima nije problem. U Africi grade u sred ljeta - njima isto nije problem...samo nama uvijek neka "dlaka smeta"
Za one koji Rijeku dovoljno ne poznaju, jedna informacija - Kroz Rijeku u jednom pravcu postoje samo DVIJE ulice, kojima stižete na drugi kraj grada. Jedino što je malo rasteretilo sam centar je zaobilaznica, koju su ljudi koristili kao brzu gradsku cestu. Možete zamisliti gužve koje nastaju kad sada u sred dana (13 h) zatvaraju zaobilaznicu radi miniranja, tj ne radi samog miniranja nego radi strojeva koji su potrebni zbog radova. Od Zagreba do Rijeke (ulaska u Rijeku) treba vam oko sat i pol, da bi od ulaza stigli u neki dio Rijeke treba vam isto toliko!
Preporučam "svim mogućim namjernicima u ovaj dio lijepe naše, da navrate kasnije"...mogli bi slobodno postavit jedan saobraćajni znak sa tim natpisom na ulazak u RIjeku, ili barem radno vrijeme grada od 5-9 mjeseca zatvoreno a u ostalo doba najbolje u vrijeme od 24-07.
Ili još bolje:
"Izgubite svaku nadu vi koji mislite uć!"
Teuta-Ika @ 11:08 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181740
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.