Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
utorak, studeni 6, 2007
Neki sam dan pisla o lovi u novinskim člancima, o količini koja jedino ostaje u memoriji nakon šta se pročita članak o narko mafiji...meni je još jedna lova ostala u memoriji, ona koji planiraju (čisto sumnjam da iznos neće bit i veći) potrošiti stranke na izbornu kampanju.
Muče me dva pitanja, prvo od kuda njima uopće toliko love, naravno nekako sumnam da je odgovor od nas - al ja nisam dala ni kinte, a mislim ni vi,kako onda?
I drugo pitanje, treba li zaista toliko trošiti? Zar nije jednostavnije taj novac upotrijebiti pametnije, a opet može i u svrhu kampanje. Zamislite neku stranku koja bi rekla; "MI nećemo potrošiti niti kune, nećemo ići na gostovanja, imati plakate niti išta slično, mi ćemo naših 8 miliona kuna utrošit na način da ćemo.."(e sad idu mogući primjeri)

- smanjit PDV na osnovne namirnice na 10%
- manjiti PDV na režijske troškove
- podijeliti božićnice svima potrebitima
- pomoći braniteljima financijski, medicinski i omogućiti im dostojan  život
- subvencionirat penzionere sa penzijama ispod minimuma

...bilo što od navedenog, makar samo jedno, ili još neki drugi mogući način.

Kada bi neka stranka ovo obećala zasigurno bi dobila moj glas!
Ovako kada vidim koliko su stranke bogate i bahate a narod siromašan, ja se pitam da li itko od njih zasluži moj glas. Doveli su me pred zid jer ga ne zasluži nitko, i moje građansko pravo da glasujem je onemogućeno iz jednostavnog razloga što nemam za koga glasat ,u nikoga više nemam povjerenja, pa mislim da uopće neću izaći na izbore, pa neka ljepo pokradu moj glas...kad kradu i ostalo, ionako će nama, stoci sitna zuba biti posve isto koga god izabrali.

Teuta-Ika @ 00:03 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181141
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.