Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
petak, kolovoz 15, 2008


Eto napokon da se netko usudio prigovorit na visoke cijene, Bajkeri su na lukav način, plaćajući lipama, pa je trebalo desetak minuta za izbrojit novce, na neki način blokirali Tunel Učka.
Cijene prolaska kroz tunel je zaista previsokih 28 kuna, uspoređujući sa našim plaćama čisti lopovluk. Činjenica je i da su Istarske ceste prodane Francuzima, pa se mi sad možemo frigat.
Činjenica je i da u svakoj litri goriva plaćamo "cestarinu" , da istu tu "cestarinu" i to masno plaćamo i kod registracije vozila, i onda još po treći put, na svakom kantunu. činjenica je i da smo se jako ljutili na slovence kada su uveli vinjetu. A jeste li ikada preračunavali koliko su njihove vinjete jeftine prema našim autocestama? Da ne govorim da naplaćujemo nepostojeće autoceste, jer svaka cesta gdje mi netko može naić u susret nije autocesta koliko god se mi trudili da ju tako zovemo. Pa ne pogiba se toliko na "autocesti" Zagreb - Rijeka zato jer je puna rupa, stranci dođu, plate autocestu i tako se ponašaju, jednostavno zaborave da je malo jednosmjerna, malo dvosmjerna:.
Ako je istina što piše:

Istarskim su se bikerima pridružili i oni zagrebački pa se sada lipama plaća i cestarina kod Lučkog te na graničnom prijelazu Zagreb-Goričan.

dođe mi da skupim svo sitno po kući i da im se pridružim!
I kad smo već kod toga prva bi platila vinjetu da se uvede kod nas, spremna sam i na 100 eura, ako bi to bilo za 6 mjeseci,
Teuta-Ika @ 18:01 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181149
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.