Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
srijeda, studeni 21, 2007
Upravo mi se javio sin iz Londona, kaže da se navijači fino druže (najviše naravno sa Škotima) da su navečer u istim kafićima sa Englezima, da nema pive do ŽUJE i na kraju pita je li istina da je priveden Srebrić? ZORISLAV SREBRIĆ, tajnik je Hrvatskog nogometnog saveza
Kako ja nisam imala pojma niti tko je Srebrić išla sam malo pogooglat i naišla na ovo:67-godišnji Srebrić je, prema pisanju lista, ušetao u "WH Smith" na aerodromu Gatwick kratko nakon što je njegov zrakoplov sletio. Nekoliko minuta kasnije osoblje trgovine zamijetilo ga je kako pokušava otuđiti neke predmete, piše list, koji je tekst objavio pod naslovom "Čelnik Hrvatskog nogometnog saveza je kradljivac" i prezentirao ga kao ekskluzivu.

Zorislava Srebrića kontaktirali smo rano jutros, na što nam je rekao kako se radi o nesporazumu te da će HNS izdati jedinstveno priopćenje. "Ne mogu trenutačno o pojedinostima", kazao je Srebrić, koji se trenutno ne nalazi u pritvoru.


Pa se pitam par stvari; Ako je primjećen kako trpa u đep, šta sa time ina HNS? 
O kakvom bi tu nesporazumu bilo riječ uopće ako su kamere sve snimile, zar se HNS ne bi trebao ograditi od takvih incidenata? Zar HNS kao prvi ne bi trebao takvo nešto osuditi, i jel bi isto stajao iza naših navijača? Pitam se šta će o svemu ovome reći naš poznati "majstor za pregovaranja i lobiranja" Vlatko Marković?

Sjećam se tog istog Markovića nakon utakmice na Malti, sa koliko se gorčine obrušio na navijače, od kojih je masu njih ostalo u zatvoru, bili krivi za nešto ili ne...al onda nije krenuo da ih brani, osim šta je svoju kćerku izvukao sa stadiona i zaputio se u Hrvatsku, nije se ni raspitivao, tko je sve pritvoren, a ja znam za neke koji sigurno nisu ništa radili, npr ljude koji su kao nagradu od "Generalturista" dobili putovanje na utakmicu, jedan od njih muškarac od preko 60-tak godina, bio je u "sobi" sa mojim sinom, skupa sa profesorom iz Varaždina, i novinarem (koji je još i dobro ispendrekan) ne sjećam se više kojeg lista. Zašto se taj isti Marković nije založio za njih? I da, moj je sin završio u pritvoru jer je (zamislite samo) ponesao sa sobom robu za presvuć, pa je tako u rusaku imao par majica...pa je "optužen" da je skrivao majice onih koji su se svlačili do pasa i gađali policiju stolicama...nema veze što su u istom tom rusaku bile i čarape i gaćice...al to Markovića ionako nije bilo briga. Netko mora bit kriv šta uporno ne dobivamo nikakva prvenstva, pa navijači tu dođu ko stvoreni! 
Netko mora bit kriv!

U svakom slučaju moj mi je sin odgovorio jednim SMS.om kratkim jezgrovitim i pametnim, napisao je samo:

"I onda mi, navijači sramotimo Hrvatsku?"

Teuta-Ika @ 14:34 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181141
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.