Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
utorak, ožujak 11, 2008
Ujutro se kod mame pojavio jedan moj rodak, koji je taman dosao u pravo vrijeme da cuje moju pricu...da bi mi tada rekao da je prije jedno 20 minuta na jednoj terasi vidio osobu sa "podocnjacima" i sa zamotanom lijevom sakom...nazvala sam policiju, policije je osobu X privela...ja sam dobila poziv u stanicu...
Tada sam prvi puta proklela TV jer sam bila uvjerena da se sa osobom X necu morati sresti oci u oci kao sto sam morala, jer nas je djelio samo mali stolic. Kada sam cula pitanje policajca "Je li to on?" u prvo sam vrijeme mislila radi straha reci da nije...jer sam tek tada i shvatila da se radi o osobi koja stanuje samo par kuca od moje...A onda je proradio prkos, inat i bijes i rekla sam DA. Isto popodne javila se njegova supruga na moja vrata i ispsovala mi sve zivo, jer je on otac dvoje djece i ja lazem..nije mi znala objasniti od kuda mu povrede jer je jucer cijelu vecer bio kod  kuce, srecom su otisci sa prozora pomogli, da se i ona uvjeri da sam ja imala pametnija posla od izmisljanja bajki.
Uglavnom on je dobio kaznu za narusavanje reda i mira, a ja za nanosenje laksih tjelesnih ozljeda, pa vi prosudite isplati li se braniti!
U istom stanu provela sam narednih 8 mjeseci, skoro svakodnevno se susrecuci sa osobom X jer je ona usput budi receno bila moj postar!
Teuta-Ika @ 00:18 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181149
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.