Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
utorak, rujan 11, 2007
Sve se nekako i dalje mislim kako da ti moji Liburni postanu popularni, a kako sam ja ostala zadnji i jedini Liburn, a skandali mi nikada nisu ležali, moram izmislit nešto što provjereno donosi zaradu i publicitet.
E sad mislim da kad bi se gospa i ukazala, to sigurno ne bi bilo meni, al me i dalje nekako "svrbe" ove piramide po Bosni..skupilo se tamo dosta i love i publiciteta, pa što da i ja ne probam sa piramidama?
Evo u Rijeci odavno postoji piramida, jedan dio Rijeke se čak tako i zove, mogli bi tu piramidu recimo proglasit "piramidom mjeseca" na Čavlima isto ima piramida, pa ta neka bude "piramida sunca" a u okolici ima još jedna piramida na Kamenjaku.
Evo Čavalske piramide:


I one na kamenjaku (ne treba ih ni iskopavat)E sad kada bi još dodala da dio Rijeke odmah uz Piramidu nosi naziv "Pećine" i sve to ubacim u neku novokomponiranu legendu kako su Liburni nekada davno doselili iz egipta, pa su onda prvo živjeli u pećinama da su se kasnije proširili do Piramide, da je tamo postojala piramida nekada davno (poznato je da su se crkve uvijek gradile na temeljima neke još starije crkve),možda se na taj način radila i ova nova piramida? I eto ti materijala za skupljanje love :)
 Evo su i Baptisti u Rijeci počeli gradit crkvu (možda na temeljima neke stare piramide)

Dobro je da niti jedan dio Rijeke ne mogu temeljito istražit, tj iskopat jer se sve piramide nalazie u urbanom djelu, a bez problema bi se tamo našla nekakva košćica kojom su Liburni kopali, lovili i šarali po pećinama. Stavim nekakav klipić na "jubitu" i evo publiciteta, mislite li da bi moglo upalit?


Teuta-Ika @ 17:24 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181740
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.