Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
ponedjeljak, kolovoz 4, 2008
Citiram:


Srbijanski predsjednik Boris Tadić izjavio je u nedjelju da srpski narod godišnjicu akcije »Oluja«, u kojoj je ubijeno i nestalo blizu 2.000 ljudi, oplakuje kao dan velike tuge i nesreće, te da očekuje od Hrvatske ispriku za zločine počinjene nad pripadnicima srpskog naroda.
    – Dobro je poznato da sam uputio ispriku svim narodima za zločine koje su počinili pripadnici moga naroda. Nisam čuo riječ isprike predstavnika drugih država za zločine koji su učinjeni nad pripadnicima srpskog naroda.

I sad bi se Hrvatska trebala izvinjavat?
Ja mislim da je izvinjenje tamo negdje ispod crte, baš kao u matematici, tamo gdje se sve zbraja i pribraja i onda dođe suma na kraju. Kaže Tadić da su se oni izvinuli..da pa šta, i trebali su da se izvinu, i trebalo je do sada da se izvine za izazivanje rata, podržavanje i potpomaganje, i trebalo je do sada da se zna za svaku žrtvu gdje je i kako stradala, da se zna tko je kriv i da odgovara za zločine, trebalo je i da se odavno naplati ratna šteta, tek nakon toga trebalo je ići izvinjenje, a tek onda na nas dolazi red.
Pa kad nas se već "poziva na red" onda bi napokon i od nas bio red da započnemo sa tim procesom, naplatom šteta i razdiobom imovine bivše države za početak!
Teuta-Ika @ 21:50 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181149
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.