Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
subota, travanj 12, 2008
Ja se zaista pitam kakva smo mi to nacija, i od kuda nam taj poriv i sposobnost da se non stop penjemo na nekakva postolja? Pa ima li koji sport a da se nasi ne popnu?
Kad tako razmislim mozda mi i nije zao ako udemo u NATO, jer mi se cini da bi neka nacija jako lako mogla da nas ili porobi ili potamani, Nisam cak ni sigurna da je za nas dobro obarat svjetske rekorde, i nosit doma pehare, pa si mislim da nas sve vise i vise mrze. Pa i ja bi da sam sportas pocela mrzit rvate, pa di god se pojave, skupe pehare i odu doma. Sjecam se da su za jednog nogometnog prvenstva Njemci za nas rekli da imamo manje stanovnika, nego oni aktivnih nogometasa i opet smo ih nabili,
Zato iskreno molim nase sportase da se malo suzdrze, a ako bas moraju, neka skupljaju broncu, tek toliko da se pokazu da mogu na postolje, jos malo i nece bit mjesta kod nas za sve te pehare. a i nema smisla nabijat komplekse Amerima, Njemcima, Rusima...da ne nabrajam;) 
Ili da promjenimo turisticki slogan za nasu drzavu npr:
"Mala zemlja vrhunskih sportasa" - dodite i udahnite i vi cudotvorni zrak! :)

Tko zna koliko ljudi vjeruje u tarot, astrologiju, ukazanja, i svasta mozda bi mi mogli uvjerit turiste da se samo kod nas moze disat zrak koji radi cuda!

Duje, svaka cast!


Teuta-Ika @ 00:21 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181740
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.