Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
četvrtak, travanj 17, 2008
Kamo nas vodi svakodnevica, kada djeca od 13 godina pokusavaju izmisljat silovanja i otmicu kako bi privukla paznju roditelja? Slucaj djecaka iz Sibenika me je bas uznemirio, koliko je samo tom djetetu trebalo maste da sve to izmisli? Zasto jednostavno nije o svemu porazgovarao sa roditeljima, i koliko su danasnji "prijatelji" iz razreda opasni kada se udruze maltretirati nekog svog ucenika iz razreda?
Zar vise po skolama ne rade psiholozi i zasto se ne uvede nekakav obavezan razgovor, pojedinacno sa svim ucenicima, zasto se njime ne mogu potuziti kada imaju problema u skoli? Zasto oni reagiraju tek kada se nesto dogodi, U moje doba jedini problemi bili su kada se netko "posaketao" ili sakrio nekome torbu. Previse je ovdje pitanja "zasto" a premalo odgovora, jedino cega nije premalo su zanemareni pubertetlije, jer slucajeva ubistva, bjega od kuce i slicnog ima na pretek. 
Dok sam ja isla u skolu mama mi je govorila "cuvaj se preko ceste" i put do skole bio je jedina opasnost, danas vise nitko djeci ne govori kako hodati ulicom, skole su postale prava opasnost, Bojim se i pomisliti sto ce tek bit kada budem imala unuke?
Teuta-Ika @ 10:31 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181740
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.