Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
nedjelja, lipanj 29, 2008
Radi se dakako o muškom poljupcu, tj spotu koji je Programsko vjeće HTV-a proglasilo nepodobnim za prikazivanje, a Stanković se "usudio" da ga pusti u "Nedjeljom u 2".

Neću pričati o uređivačkoj politici jer sa sa njima ionako ne slažem u ničem, nego me zanima zašto je taj poljubac sablažnjiv?

U isto vrijeme gledamo scene nasilja, ne filmske nego dokumentarne, scene gdje se puca po našim gradovima, silovanja, i to nije sablažnjivo ali poljubac dva muškarca je? Zašto? Kada smo stotinu puta gledali baš na tom istom HTV-u poljubac dviju ženskih osoba, zar to nije ista stvar?
Mene sablažnjavaju cijene goriva, nezaposlenost i stvari koje direktno utiču na mene i moju obitelj, a tko će se ljubiti i sa kime to ne ne zanima niti me sablažnjava vidjet takve scene na TV-u. 
Kada se Madonna javno poljubila sa ženom onda je to i HTV prikazivao al nekako na simpatičan način bez ikakvih rasprava je li to moralno ili ne, naprotiv prikazano je kao posve ok! Zašto su na polju sexualnosti uopće, mediji i mišljenja podjeljeni tako da je kod žena sve ok, i sex i poljubac i golotinja. Koliko puta dnevno vidimo golu ženu na TV-u, da li to osim crkve i kvazimoralista sablažnjava, naprotiv muško golo tijelo je taboo. To je deinitivno diskriminacija spolova i definitivno jedna od rijetkih pojava gdje su žene privilegiranije. 
Tom istom programskom odboru poručujem da preispita svoje stavove o moralnosti i što je sablažnjivije, imati emisije o tome čiji su rogovi kojeg broja, i koliko je tko imao partnera van braka, tko je koga prevario i sa kime, čije je koje vanbračno dijete i koliko košta nečiji sat, ili jedan posve običan poljubac.

Teuta-Ika @ 19:10 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181740
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.