Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
petak, ožujak 21, 2008
Grad Rijeka tradicionalno vec godinama na Veliki petak organizira besplatno djeljenje porcija sardelica na rijeckom korzu. Bas sam jutros gledala na televiziji snimku, pa mi je bilo jako drago vidjeti da ima ljudi kojima to donosi radost, znam da je zalosno da potrebitih ima jako puno, ali na njihovim sam licima vidjela srecu, i zadovoljstvo sta netko misli i na njih. Znam da bi opcenito vise trebalo misliti o njima ali ponekad je i jedna gesta dovoljna. Inace koliko znam i Rijecka javna kuhinja je dosta dobro organizirana, nedavno su i jedne casne sestre (za one koji poznaju Rijeku - iz Kresnikove ulice) otvorili javnu kuhinju i iuplanu je nesto kao prenociste i skrb o potrebitima je sve bolja...
Kada bi ikako mogla neke stvari promjeniti ili kada bi me netko (kao missicu ( it´s ok) ) pitao sta bi uradila da mogu nesto promijeniti to bi na prvom mjestu bila briga za siromasne, ostarjele, same i nemocne!


"Dobavljač ribe za ovu zajedničku marendu s građanima je Ugor d.o.o. Rijeka, a od 400 kg očišćene sardele, pripremljeno je 4000 porcija. Ugostiteljske usluge pružio je 3. maj Ugostiteljstvo, d.o.o., a dobavljač kruha je PIK, d.d. Rijeka. "
Teuta-Ika @ 21:34 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181149
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.