Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
subota, lipanj 28, 2008
Tema naravno gey pride, možda iz nekog drugog kuta.
Mene recimo gey povorka interesira isto toliko kao i povorka francuskih kuhara, samo što ovi drugi barem ne pokazuju svoju golotinju javno - iako je možda neki od njih i "goli kuhar".
Puno su mi "nastraniji" oni koji bi rado pretukli "pedere"!
Al ja recimo ne vidim razloga toj povorci i jako bi rado da mi neki sudionik povorke (i anonimno se kod mene moće komentirat) objasni čemu to?.
Želite da se zna da postojite- pa zna se.
Želite neka svoja prava, pa imate ista prava kao i ja, i kao svaki stanovnik Hrvatske.
Želite da vas ljudi prihvate, pa i Šveđan npr kad doseli u Hrvatsku mora par uvijeta ispunit da ga prihvate, npr naučit barem da se sporazumijeva, i da se na neki način uklopi, pa uklopite se i vi.
Želite nasljedna prava, da možete prenijest sa partnera, pa pišite oporuke, kao i svi ostali, a želite li pak nasljedit i njihovu penziju, e pa i ja bi rado nasljedila od susjede, isto smo si jako dobre i pomažemo se međusobno - pa ne ide...
Ja u stvari ne znam koji k*** (možda krivi izraz?) vi hoćete???
A opet gledam poruke sa vaše parade:

"Političari - ako ste gay, deklarirajte se!"

A zašto bi???
Zar nema svako pravo na svoju intimu, i da sam odlučuje koliko će ona biti javna ili ne?
Evo ja se izjašnjavam, ja sam streight, i mislim da je to ispravna orijantacija, al kad ja to kažem, to vas smeta?
A žalim i sve one političare ili druge javne osobe, koje bi da bi dokazale da nemaju ništa kontra tih prosvjeda ili sudionika istih bili prisiljeni marširat u koloni, ni tome ne vidim smisla, pa ja podržavam prosvjednike iz Mungosa, umirovljenike, radnike koji rade nedjeljom i još dosta njih pa ne moram se kako bi to dokazala i ukazivat u koloni, uostalom zašto onda ti isti političari koji su se danas odlučili davat podršku to ne rade kod svih prosvijeda, ako misle da na taj način nešto dokazuju?
i još jednom, svim pripadnicima današnje parade, mene ne smeta vaša sexualna orijantecija, mene svetate vi svojim ponašanje van kreveta! 

Bio je jednom jedan pomorac koji je svaki puta kada se iskrcavao sa broda u salonu ostavljao istu poruku posadi koja ostaje:
 "Jebite se kako znate, pozdravlja vas Rogić Mate"!
Teuta-Ika @ 15:57 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181740
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.