Povijesno-stilistički paždroć
Posljednji Liburn
Blog
petak, lipanj 6, 2008
Ovo zaista ne mogu vjerovat!!!
Kopiram sa Rijeka danas"
Regija Kvarner na svjetskoj turističkoj karti predstavljat će se kao Jadranski zaljev .
Nova brand priča Kvarnera dio je prve faze radne verzije Strateškog marketinškog plana turizma Kvarnera od 2008. do 2015. godine koju izrađuje Institut za turizam iz Zagreba, a prezentirana je jučer u crikveničkom hotelu »Therapia« .Jadranski zaljevzaljev »wellbeinga - novim sloganom želimo poručiti da se nigdje nećete osjećati bolje nego u zaljevu »wellbeinga«, kazao je Tony Hodges čije je izlaganje popraćeno velikim aplauzom podrške brojnih turističkih djelatnika s Kvarnera.
Direktorica Turističke zajednice Primorsko-goranske županije Gordana Medved naglasila je važnost izrade ovog dokumenta čija je radna verzija prošla niz radionica po terenu, te najavila skoru konačnu verziju.

Ovo mi je da prostite sa se izrigat!
Bjesna sam još od jučer od kada sam to pročitala. Neka mi nakon ovoga nitko ne kaže da se ovom djelu "lijepe naše" konstantno ne zatire identitet! Nije dosta da nas stanovnike nazivaju bezlično, bezvezno i beznačajno "primorcima" nego ćemo uskoro postati "Primorci koji žive u Jadranskoj uvali!". Toliko sam bijesna da ćete mi nadam se oprostit na riječniku ali jednostavno se ne mogu suzdržat. Nabijem ja onogo tko se sjetio ovako "genijalne ideje" tako da se uskoro neće znat jesam li ja stanovnik Rijeke ili Ancone. Za mene  ima preko tisuću Jadranskih uvala na primorju, i napokon mogu zahvalit svima onima koji su na mojoj anketi (sa strane) na pitanje tko sam ja, napisali da sam kurac!!
Eto ako do sad i nisam bila, sa ovim slavnim "brand stručnjacima" postat ću uskoro "kurac od hrvata" (namjerno malim h, jer smo izgleda toliko maleni da nas nitko i ne primjećuje), pa umjesto da sami odlučimo kako ćemo se vani predstavljat, to za nas radi Zagreb, i englezi, a predstavnici naše regije to svo sranje poprate velikim aplauzom! Nabijem i njih!
Pretpostavljam da je netko za ovu studiju dao masne pare, a ja obećajem da ću napraviti što god mogu da tu studiju srušim, a bome po meni netko bi morao dobit i otkaz! 
Znači uskoro ću postati primorac, stanovnik "primorsko goranske" županije (nalazi se uz more i kraj planina) u Jadranskoj uvali. Ma stručnjaci gonite se u 3 p**** m****!!!!


P.S. Danas je moj kompletan post ( ponešto cenzuriran iz objektivnih razloga) objavljen na "Radio Rijeci" a kolege iz "Rijeka danas" kojih sam ja citirala, sada citiraju mene:

http://www.rijekadanas.com/vijesti/index.php?subaction=showfull&id=1212754212&archive=&start_from=&ucat=2&
Teuta-Ika @ 10:26 |Komentiraj | Komentari: 23 | Prikaži komentare
Anketa
Koji sam ja kurac?
Kontakt
  • Kontakt
    teuta-ika@net.hr
Brojač posjeta
181740
Prijateljske stranice
Anketa
U kojeg doktora imate najviše povjerenja?Index.hr
Nema zapisa.